Skip to main content

Start  Lösningar  Produkter  Support  Om TechPay  Kontakt   
Persontrafik > Restaurang > Arena och Event > Betalning > Internetbetalning > Integration >  
LÖSNINGAR
TechPay har flertalet branschspecifika lösningar som kommer att effektivisera din verksamhet. Vi jobbar alltid nära användaren för att skapa funktioner som är uppskattade och lätthanterliga av alla. Här är exempel på några lösningar vi har tagit fram för våra kunder.

PERSONTRAFIK
Vi tar hand om hela ditt biljettsystem ombord. Allt ifrån betalning av biljetter till resekort i en och samma enhet. Aldrig mer kommer det att behöva bäras runt på tung utrustning.
   
RESTAURANG
Vi gör det möjligt för restauranger att snabba upp betalningarna. Tack vare våra smarta funktioner som t.ex ChipnGo och Kvittoutskrift vid bordet blir hantering av varje gäst kortare.
   
ARENA OCH EVENT
Med snabba betalning och smidig installation kan vi erbjuda ett komplett paket, vare sig om det gäller fast installation på en arena eller ett enstaka event.

BETALNING MED TECHPAY
Alla våra betalterminaler är certifierade enligt de senaste kraven och tillsammans med smarta funktioner erbjuder vi en säker och snabb betalterminal.

INTERNETBETALNING
E-handel och dess betalning kan anpassas till din verksamhet. Vi har möjlighet att erbjuda t.ex kortbetalning, abonnemangsbetalning och fakturering.

INTEGRERA MED TECHPAY
Vi är vana vid att integrera betalning, t.ex inom persontrafik, taxi och restaurang, där vi ansvarar från projektledning, utveckling till leverans av godkänd produkt.