Skip to main content

Start  Lösningar  Produkter  Support  Om TechPay  Kontakt   
Nyheter > Pressmeddelande > Karriär > Partners > Bilder >  
Pressmeddelande

PDA med betalning
2014-10-22

TechPay har sedan 2010 kombinerat enkel hantering av biljett och betalning ombord eller vid restaurang. Nu lanseras ett nytt mobilt koncept från leverantören GMX YouTransactor som är i grunden en PDA med betalning som även klarar stötar och väta.

Läs hela pressmeddelandet här >>
TechPay förenklar kortbetalning
2013-10-03

TechPay lanserar snabbare betalningar för belopp under 200 kr, benämns Chip&Go, och införs nu i TechPay EMV betalapplikationer. Det blir lättare att betala eftersom PIN inte behöver matas in vid köpet.

Läs hela pressmeddelandet här >>TechPay klarar kraven - Godkänd för alla certifieringar inom betalbranschen

Med TechPay som leverantör, är det bevisat säkert med hantering av kontokortsbetalningar. TechPay är godkända för alla bankers krav som finns inom betalbranschen. På ett par år har TechPay klarat EMV-certifieringar som baseras på MasterCards och Visas krav för betalterminaler och nu även PCI PA-DSS krav på organisation och utveckling av betallösningar.

Läs hela pressmeddelandet här >>TechPay med WiFi och Kassakoppling - Smarta funktioner inom restaurang
2012-03-27

TechPay erbjuder nu restauranglösning med betalning vid bordet. Smarta funktioner som drickshantering, delning av notan och kassakoppling gör betalningen till en uppskattad service för både kund och restaurang.

Läs hela pressmeddelandet här >>TechPay erbjuder mobil lösning för visering av resekort
2011-11-15

Techpay erbjuder nu möjligheten att i en och samma bärbara terminal kombinera betalningar, biljetter samt visering av resekort.

Läs hela pressmeddelandet här >>TechPay lanserar Chip & PIN kombinerat med Biljett i en flexibel betalterminal
2010-10-21

TechPay lanserar under Persontrafik Mässan i Stockholm betalning av biljett med Chip&PIN. Kombinationen ger en smidig och flexibel hantering av betalningar i en portabel miljö.


Som enda företag i Sverige erbjuder TechPay Chip & PIN och biljett i en och samma terminal. En kundanpassad, användarvänlig lösning som gör det enklare, säkrare och snabbare att ta betalt. I nära samarbete med kunder har utvecklingen fokuserat mycket kring användarvänlighet och flexibilitet.


Kombinera även med resekort och det ger ett kraftigt verktyg för att hantera olika branschspecifika behov för kortbetalning. Flexibilitet kommer att öppna fler användningsområden där det idag inte kan göras säkra betalningar, säger Göran Carlqvist, VD på TechPay.

Läs hela pressmeddelandet här>>Auriga, Multicom Security och TechPay inleder strategiskt samarbete
2010-09-15

Samarbetet innefattar tre stora tekniska nyheter, som gemensamt underlättar och
effektiviserar betalningssystemen inom hotell och restaurang.

Samarbetet mellan Auriga, Multicom Security och TechPay vänder sig till de företag som verkar inom hotell- och restaurangmarknaden i Sverige. Auriga fungerar som kontraktspart och projektledare via sina kassasystems återförsäljare. Auriga, Multicom Security och TechPay bidrar gemensamt till de tekniska tjänster som krävs för projektens genomförande.

Läs hela pressmeddelandet här >>Ny form ska ta TechPay till nya branscher
2010-06-22

TechPay har redan lanserat Sveriges säkraste mobila betalterminal – MPT 600.
Nu ska ett samarbete med Jönköpings Tekniska Högskola göra framtidens modell
såväl mer ergonomisk som användarvänlig och ligga till grund för en satsning på en
bredare marknad.


- Vi vill stå för nytänkande och paketera bra teknik i en lika bra förpackning,
säger Göran Carlqvist, VD, och understryker företagets vision att expandera.


Läs hela pressmeddelandet här >>TechPay lanserar MPT600
2009-10-09

TechPay lanserar under Tekniska Mässan i Stockholm betalterminalen MPT600. MPT600 innehåller den senaste tekniken för säkerhet och snabb betalning och är den första betalterminalen i Sverige som är certifierad enligt PCI PED 2.0.

Läs hela pressmeddelandet här >>TechPay först med nästa generations betallösning
2009-06-09

TechPay lanserar Sveriges första betalterminal för kontaktlösa betalkort. Terminalen hanterar både MasterCard’s PayPass och VISA’s payWave kontaktlösa betalkort. Samma terminal hanterar även vanliga betalkort med chip eller magnetremsa.

Läs hela pressmeddelandet här >>