Skip to main content

Start  Lösningar  Produkter  Support  Om TechPay  Kontakt   
Nyheter > Pressmeddelande > Karriär > Partners > Bilder >  
Nyheter

TechPay och OpenSolution på Persontrafikmässan
2016-04-25

Besök TechPay och OpenSolution på Persontrafikmässan i Göteborg där vi visar upp vårt utbud av lösning för branschen.

Du hittar oss i monter C04:27.TechPay och OpenSolution på GastroNord
2016-04-25

Besök TechPay och OpenSolution på GastroNord i Stockholm där vi demonstrerar våra kassalösningar och betalterminaler.

Du hittar oss i monter A22:20.


Visingsöleden med nytt biljettsystem
2015-11-16

Färjan mellan Gränna och Visingsö har nu uppgraderat till TechPay biljettsystem med funktioner som gör det enklare och säkrare för både personal och resenärer. Med SK20 kan personalen utföra försäljning och visering av biljetter för fordons- och persontrafik på färjan och vid hamnen.TechPay visar multiapplikation på UITP i Milano
2015-06-03
Tillsammans med GMX YouTransactor visar TechPay betallösningar för Persontrafik i internationell miljö på UITP mässan i Milano, Italien. Med öppet gränssnitt och standard samt med en betallösning som är certifierad av globala Mastercard och Visa så kan vår applikation med SK20 och SK100 skapa nya möjligheter, en ”all-in-one” lösning.

Besök oss i monter 4H114.TechPay och GMX YouTransactor på Carte
2014-11-04

Besök TechPay på Carte i Paris där vi står tillsammans med vår partner GMX YouTransactor och visar upp våra nyheter.

Vi finns i monter 4 N 105.
TechPay på Persontrafik
2014-10-22

Under dagarna 28-30 oktober kan du besöka TechPay på Persontrafikmässan i Älvsjö. Vi kommer att tillsammans med vår samarbetspartner YouTransactor presenterar våra senaste robusta terminaler SK20 och SK100, PDA med betalning, och dess möjligheter inom biljetthantering och betalning.

Tillsammans skapar vi nya unika möjligheter att hantera betalningen nära kunden.
Du är välkommen att besöka oss i vår monter C03:40.
TechPay på Post-Expo med GMX YouTransactor
2014-09-23
Under dagarna 23-25 september kan du besöka TechPay på Post-Expo mässan i Älvsjö. Vi tillsammans med vår samarbetspartner YouTransactor presenterar våra senaste robusta terminaler inom logistik och betalning.

Tillsammans skapar vi nya unika möjligheter att hantera betalningen nära kunden. Du är välkommen att besöka oss i vår monter!
ChipnGo inom lunchrestaurang
2014-03-05
Med ChipnGo på flera lunchrestauranger ute i Sverige kortar TechPay ner tiderna för betalningar och ger kortare köer för våra kunder.
"Det är en fantastisk grej! Köerna minskas radikalt, allt går så mycket snabbare" säger Hesam Mokhtarzadeh på Wokhouse i Stockholm

Mer information om ChipnGo och hur det fungerar >>ChipnGo inom persontrafik
2013-11-13
Med TechPay terminal och ChipnGo kan nu Kustpilen göra snabbare betalningar. Köp under 200 kronor kommer att verifieras utan PIN-kod för att minska köerna och stressen för tågvärdarna.
"Vi på Kustpilen är supernöjda med att det nu går så snabbt att ta betalt" säger Ann-Charlotte Nore, ansvarig på Kustpilen.

Mer information om ChipnGo och hur det fungerar >>


Integration Färdtjänst
2013-07-25
TechPay har tillsammans med Holmedal Data integrerat Chip&PIN terminal för färdtjänsten. Enkel hantering och säker betalning.


Kosterbåtarna kan ta bankkort
2013-06-01
Med TechPay betallösning ombord Kosterbåtarna så kan nu resenärer betala med bankkort..


Chip&Pin i baren
2013-05-25
Nu är det möjligt att med TechPay betalteminal hantera betalningar i baren. Med integration med ledande kassasystem kan enkelt kvittot samt betalningen hanteras. Vi har även möjlighet att ”pusha” belopp till olika terminaler! Inom kort kommer även funktion där kunden t.o.m. slipper slå sin pinkod.


Tunabergs Taxi väljer TechPay
2013-04-11
Med TechPay kan nu Tunabergs Taxis kunder betala med kontokort ombord. Med en handburen enhet kan föraren lätt tillgodose kundernas behov av enkel betalning.


TechPay på Butiksmässan
2013-03-15

Vi vill tacka alla som besökte oss på Butiksmässan i Kista 13-14 mars. Intresset var stort för våra lösningar och vi hade många bra diskussioner.gkompaniet väljer TechPay
2013-02-11
Med TechPay kan Tågkompaniets kunder nu säkert betala med Chip&PIN ombord. Terminalen är kassakopplad via Bluetooth mot GoldPens Cashier handdator.


Tack alla besökare
2012-11-30
TechPay tackar alla som besökte oss på Persontrafikmässan 2012 och ser fram emot nya kunder och samarbeten i framtiden.


TechPay expanderar
2012-09-01
TechPay öppnar nytt kontor i Stockholm och första anställd är José Caro som med sina 20 år av erfarenhet inom betalbranschen kommer att utveckla och skapa nya möjligheter för våra kunder. José kommer att vara marknad- och försäljningsansvarig och ansvara för kontakten med kunder och återförsäljare.


Kustpilen väljer TechPay
2012-08-30
Kustpilen väljer TechPay till att hantera portabel betalning ombord på tågen. Genom en kundanpassad lösning kan nu resenärer på Kustpilen betala säkert med Chip & PIN enligt bankernas krav.


WiFi med kassakoppling
2012-03-26
Två nya restauranger har nu TechPay terminaler kassakopplade genom WiFi. Vi önskar dem all lycka till med verksamheten och hoppas att våra terminaler kommer att förenkla betalningen för dem.


Grattis Blå Tåget
2011-11-12
Vi gratulerar Blå Tåget för en lyckad start och för att de valt bärbar betalningslösning ombord från TechPay. Se mer information på www.blataget.com.


TechPay expanderar
2011-08-25
Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna till TechPay. För att möta kundernas efterfrågan utökar vi inom marknad och sälj samt systemutveckling.


Redo för en ny utmaning?
2011-05-12
Kundernas efterfrågan gör att vi behöver stärka vår organisation. TechPay söker personer för ansvar inom projektledning, kund- och marknad, mjukvaruutveckling, service- och support. Du bör ha en akademisk skolning inom It-området, gärna med erfarenhet från utveckling och kommunikation, men vi är även intresserad av dig som är nyexaminerad. TechPay vill verka för långsiktiga relationer och bestående resultat och det eftersträvar vi både när det gäller våra kunder och våra medarbetare. Vi strävar därför mot att alltid leverera högsta kompetens, engagemang och bestående nyttoeffekt.


TechPay ställer ut på Butiksmässan, Kista
2011-04-06
TechPay ställer ut på Butiksmässan i Kista mellan den 12 – 13 april 2011 och vi hälsar dig välkommen till vår monter, B04, där vi visar och demonstrerar företagets Mobila betalterminal MPT600 och möjligheter för dig som vill göra en snabb och säker betalning.


TechPay lanserar Chip & PIN kombinerat med Biljett i en flexibel betalterminal
2010-10-21
TechPay lanserar under Persontrafik Mässan i Stockholm betalning av biljett med Chip&PIN. Kombinationen ger en smidig och flexibel hantering av betalningar i en portabel miljö.

Som enda företag i Sverige erbjuder TechPay Chip & PIN och biljett i en och samma terminal. En kundanpassad, användarvänlig lösning som gör det enklare, säkrare och snabbare att ta betalt. I nära samarbete med kunder har utvecklingen fokuserat mycket kring användarvänlighet och flexibilitet.

Kombinera även med resekort och det ger ett kraftigt verktyg för att hantera olika branschspecifika behov för kortbetalning. Flexibilitet kommer att öppna fler användningsområden där det idag inte kan göras säkra betalningar, säger Göran Carlqvist, VD på TechPay.
 

Auriga, Multicom Security och TechPay inleder strategiskt samarbete
2010-09-15
Samarbetet innefattar tre stora tekniska nyheter, som gemensamt underlättar och
effektiviserar betalningssystemen inom hotell och restaurang.

Samarbetet mellan Auriga, Multicom Security och TechPay vänder sig till de företag som verkar inom hotell- och restaurangmarknaden i Sverige. Auriga fungerar som kontraktspart och projektledare via sina kassasystems återförsäljare. Auriga, Multicom Security och TechPay bidrar gemensamt till de tekniska tjänster som krävs för projektens genomförande.


Ny form ska ta TechPay till nya branscher
2010-06-22
TechPay har redan lanserat Sveriges säkraste mobila betalterminal – MPT 600.
Nu ska ett samarbete med Jönköpings Tekniska Högskola göra framtidens modell
såväl mer ergonomisk som användarvänlig och ligga till grund för en satsning på en
bredare marknad.

- Vi vill stå för nytänkande och paketera bra teknik i en lika bra förpackning,
säger Göran Carlqvist, VD, och understryker företagets vision att expandera.


TechPay ställer ut på Gastronord, Stockholm
2010-04-26
TechPay ställer ut på Gastronord i Stockholm mellan den 20-23 april 2010 och vi hälsar dig välkommen till vår monter där vi visar och demonstrerar företagets Mobila betalterminal MPT600 som har den senaste tekniken.

Betallösning för nästa generations betalkort - de kontaktlösa betalkorten. Terminalen använder säkraste tekniken och följer senaste standarden, PCI PED 2.0, något som TechPay är ensam om i Sverige.


MPT600 Certifierad av PNC-SAC
2009-12-07
TechPay har tillsammans med Thyron certifierat MPT600 och har nu godkänt från PNC-SAC. Det innebär att terminalen klarar de nordiska kraven på mobil betalterminal.

MPT600 innehåller den senaste tekniken för säkerhet och snabb betalning och är den första fristående betalterminalen i Sverige som är certifierad enligt PCI PED 2.0.


Snart kan du betala med mobilen
2009-10-14
Företaget TechPay, verksamma på Jönköping Science Park, har lanserat Sveriges första terminal för kontaktlösa betalkort. Nu vill de även införa betalningar – med mobiltelefoner.


TechPay lanserar MPT600
2009-10-09
TechPay lanserar under Tekniska Mässan i Stockholm betalterminalen MPT600. MPT600 innehåller den senaste tekniken för säkerhet och snabb betalning och är den första betalterminalen i Sverige som är certifierad enligt PCI PED 2.0.


TechPay ställer ut på Tekniska Mässan, Stockholm
2009-09-29
Se och upplev Sveriges första betalterminal för kontaktlösa betalkort.

TechPay ställer ut på Tekniska Mässan i Stockholm mellan den 13-16 oktober 2009 och vi hälsar dig välkommen till vår monter där vi visar och demonstrerar företagets betallösning för nästa generations betalkort - de kontaktlösa betalkorten. Vi kommer att visa dig Sveriges första betalterminal som hanterar de nya kontaktlösa betalkorten.


Svensk handel hyllar de nya betalkorten
2009-09-24
Svensk handel hyllar de kontaktlösa korten – och får medhåll av SEB. – Det här visar att vi lägger rätt i tiden med vår betalningsterminal för de kontaktlösa korten, säger Göran Carlqvist på TechPay till Nyteknik.se.


Betalkorten som ska ta över Sverige
2009-09-22
Här är Sveriges första betalterminal för kontaktlösa betalkort. Företaget TechPay, verksamma på Jönköping Science Park, arbetar nu med att få in terminalen på den svenska marknaden. – Både kunder och företagare kommer att tycka den är jättebra, säger företagets VD, Göran Carlqvist.


TechPay först med nästa generations betallösning
2009-06-09
TechPay lanserar Sveriges första betalterminal för kontaktlösa betalkort. Terminalen hanterar både MasterCard’s PayPass och VISA’s payWave kontaktlösa betalkort. Samma terminal hanterar även vanliga betalkort med chip eller magnetremsa.


TechPay flyttar in i Science Park
2008-10-31
TechPay har tillsammans med Thyron certifierat MPT600 och har nu godkänt från PNC-SAC. Det innebär att terminalen klarar de nordiska kraven på mobil betalterminal.

Idag flyttar TechPay in i nya lokaler i Science Park i Jönköping. Vi fortsätter vår utveckling av avancerade betaltjänster i en kreativ och innovativ miljö.


TechPay utökar testteamet
2008-08-31
TechPay har tillsammans med Thyron certifierat MPT600 och har nu godkänt från PNC-SAC. Det innebär att terminalen klarar de nordiska kraven på mobil betalterminal.

TechPay välkomnar Christoffer Wåhlin som har börjat som testare. Christoffer kommer att ingå i testteamet för att ytterligare stärka upp utvecklingsavdelningen.


TechPay certifierar EMV terminal
2007-12-03
TechPay har tillsammans med Thyron EMV certifierat MPT500 serien för den Nordiska marknaden.